tiistai 18. syyskuuta 2012

Oldenhäuser Bockwurst- kuoreton nakki!

Juhlakalu itse
"Jos se on noin ällöttävän näköistä, sen täytyy olla hyvää! Eihän sitä muuten myytäisi?!" Edellämainitut ajatukset sekä 75% lihapitoisuus saivat allekirjoittaneen valitsemaan tämänkertaiseen arvosteluun Bockwurstin. Purkki kummitteli jääkaapissa viikon verran ennen arvostelua, mikä ei haitannut, sillä parasta ennen -päiväys oli kesäkuulle 2014.

Kylmänä ykköseen!

Ensimmäinen nakki maistettiin tietysti kylmänä. Maku on suolainen ja mausteinen. Jostain syystä yleisvaikutelma kuitenkin lässähtää. Kuoren puuttumisen lisäksi suutuntuma muistuttaa halpaa uunimakkaraa, jota kuitenkin piristävät satunnaiset rusto-osumat.

Liikkuuko siellä jotain?
Seuraava testi-erä valmistettiin pakkauksen ohjeiden mukaan, eli nakit pois purkista ja muutamaksi minuutiksi kuumaan veteen (älä keitä). Käsittelyn seurauksena suolapitoisuus laski paremmalle tasolle, ja nakki oli  oikeastaan ihan hyvää. Napsahtavan kuoren puuttuminen kuitenkin häiritsi edelleen.

Yhteenvetona voisi sanoa että maku korreloi melko pitkälle ulkonäön kanssa. Makkaraa jota on liotettu suolaliemessä. Tuotteen säilyvyys on kuitenkin erinomainen, ja kyllähän näitä mielummin napostelee kuin Jalostajan Nöttköttiä.

Arvosana: 3,5 tähteä.

Lidled In suosittelee: Erämiehille

Ostanko uudelleen: Ehkä!

Hinta: 2,19€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti