perjantai 2. marraskuuta 2012

Naturis Smoothie- makumatkalla maailman ympäri.


Lidled In päätti teeskennellä perjantain kunniaksi itselleen paremman omantunnon nauttimalla vaihteeksi terveellistä välipalaa. Hetken Lidlin käytävillä skannailtuani osui silmiini Smoothie- tarjous 0,99€, joten päätin maistella tällä kertaa jotain hieman eksoottisempaa. Oikean tunnelman saavuttaakseni asetuin Savasana- jooga-asentoon ja aloitin pullojen hipelöinnin.

Terve sielu terveessä ruumiissa.


Smoothie- valikoimasta löytyy makuja ja hedelmiä joka lähtöön. Makuvaihtoehdot olivat: ananas-banaani-kookos, mango-passionhedelmä, ja mansikka-banaani. Smoothiet myytiin 250 millilitran pakkauksessa. Maistelussa juomat eivät olleet ollenkaan muita kaupallisia smoothieita huonompia. Erityisesti suosikikseni muodostui pehmeän kermainen ananas-banaani-kookos, jonka ainesosista löytyi yllättäen myös rypäletäysmehua.  Myös mansikka-banaani oli makuna pehmeä, mango-passionin ollessa selkeästi kolmikon ärhäköin. Makuasioista ei voi kiistellä, mutta itse olen aina pitänyt enemmän Ph arvoltaan viiden yläpuolella olevista tuotteista. Tarkasteltuani muiden juomien pakkausmerkintöjä, huomasin myös niiden sisältävän "ylimääräisiä" ainesosia, kuten appelsiinimehua ja sitruunamehua.

Punane, keltane ja oransi

Yhteenveto ja johtopäätökset


Välillä olen hepuloinut kahvilassa tai kaupassa ja ostanut itselleni smoothien kahvin tai välipalan korvikkeeksi.  Lidlin smoothiet painivat samassa sarjassa muiden smoothieiden kanssa. Tärkein pointti näissä juomissa on kuitenkin hinta, joka on huomattavasti alhaisempi kuin muilla smoothieilla. Suosittelen allergikkoja kuitenkin tarkistamaan pakkausmerkinnät ennen ostopäätöksen tekemistä. 

Arvosana:  3,5 Tähteä
Ostanko uudelleen: Ostan
Lidled in suosittelee: trikoot jalkaan ja perseet olalle!
Hinta: 1,49€ tarjouksessa 0,99€



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti