tiistai 29. tammikuuta 2013

Simply sumptuous Special Muesli Mysli: Myslien Rolls Royce


Konepelti
Blogin toimitus on viettänyt alkuvuoden fyysistä ja moraalista krapulaa potien. Tähän olotilaan sopii hyvin sveitsiläisen lääkärin Maximilian Bircher-Bennerin kehittämä terveysruoka müsli. Myslihän on kaurahiutaleista ja kuivatuista hedelmistä valmistettu seos, johon on usein lisätty myös pähkinöitä, maissi- ja vehnähiutaleita, sekä erilaisia siemeniä ja muuta irtonaista materiaa. 

Mysli maistoon!


"Katotaan mitä se on syöny!"
Simply Sumptuous mysli on todella herkullista, luxus-tuotteen luxus näkyy pähkinöiden määrässä, eikä hedelmissä ole pihistelty. Muihin musleihin verrattuna tämä on todella maistuvaa. Kun kyseessä on terveelliseksi mielletty tuote, on mhyslia tarkasteltava kuitenkin myös terveellisestä näkökulmasta. Verrattaessa Simply Sumptuousin myslin ravintoarvoja Rainbow:n hedelmämyslin vastaaviin makuero selittyi. Sokerin määrä sataa grammaa kohden oli kaksinkertainen, mikä Simply Sumptuousin kohdalla tarkoittaa, että lähes puolet tuotteesta (44%) on sokeria. Fittness-Jutan mukaan tämä ei ole hyvä asia.

Yhteenveto ja johtopäätökset


Kinderin Country- patukkaa vastaavasta kaloripitoisuudesta huolimatta (530 kilokaloria / 100g) on todettava, että kuitupitoisen täysjyvän, pähkinöiden ja kuivattujen sokeroitujen hedelmien syöminen on kuitenkin parempi vaihtoehto kuin sokerihuurrettujen murojen, mutta ei tämä mitään laihdutusruokaa ole.  Jos kuitenkin haluat tehdä vaikutuksen kauppiskavereihisi tai Taigerin Vipistä iskemääsi aamupalavieraaseen, tämä on sinun valintasi


Arvosana:  3 Tähteä
Ostanko uudelleen: Ostan
Lidled in suosittelee: Jouluksi
Hinta: 2,99€ / poke


3 kommenttia:

  1. Blatterin samettikassi8. helmikuuta 2019 klo 8.40

    Vai että ei mysli ole laihdutusruokaa. Hohhoijaa mitä roskaa. Se sisältää paljon kaloreita, koska nestettä ei ole käytännössä yhtään. Kaurahiutaleet ja pähkinät kuuluvat parhaisiin energianlähteisiin nimenomaan laihduttajalla koska keho pystyy hyödyntämään ne erittäin tehokkaasti.

    VastaaPoista
  2. Nimenomaan ei ole laihdutusruokaa. Mietipä miten paljon esimerkiksi kolmessakymmenessä viinirypäleessä (rusinassa) on sokeria.

    VastaaPoista
  3. Näissä on usein jotain aivan muuta kuin kaurahiutaleita ja pähkinöitä. Olen saanut lautaselleni mutterin , kivenpalan savikuorrutuksella ja paperinsuikaleen. Hammas hajosi kiveen, hampaan poisto ( juuri halkesi ) ja sillan teko lähes 1500 E Lidl ei ottanut mitään syytä piikkiinsä, vetosi valmistajaan ja valmistajalla on välikäsiyhtiö, joka torjuu sytemaattisesti kaikki valitukset laadun suhteen, siitähän heille maksetaan Koska kaikki kontrolli laadun suhteen puuttuu, tuote on yleiselle terveydelle erittäin suuri riski
    .

    VastaaPoista