tiistai 25. syyskuuta 2012

Dulano Chorizo Paprikasalami

Tässä hetken nojailen
Tämän makkaran hankin alennushyllystä shokkihinnalla, kun halvalla sain. Sanottakoon että maku oli lähempänä pizzasalamia kuin Chorizoa, eivätkä mausteet juuri maistuneet (paitsi suola). Lisäksi ohutta kuorta oli todella ärsyttävä nyppiä makkaran pinnalta, ja vielä ärsyttävämpi kaivella hampaiden välistä. Hinta oli kuitenkin sen verran alhainen että kaippa tätä mielummin syö kuin turpiinsa ottaa.

Korjaus edelliseen numeroon: Valveutuneen lukijan mukaan makkaraa ei olisikaan tarkoitus kuoria, vaan viipaloida ohueksi, jolloin kuoren palat eivät häiritse ateriointia. Kiitokset Anonyymille kommentista ja pahoittelut väärän informaation levittämisestä kaikille!

Arvosana: 3 tähteä

Lidled In suosittelee: arkikäyttöön

Ostanko uudelleen: joo

2 kommenttia:

  1. Ihan vain tiedoksi, että tälläista makkaraa ei ole tarkoituskaan kuoria. Kun sen viipaloi ohuen ohueksi, ei sitä luonnonkuorta edes huomaa. Samaa mieltä kyllä siitä, että voisi olla mausteisempi.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kommentistasi, lisäsin arvosteluun palautteesi mukaisen korjauksen. Hyviä makkarahetkiä!

    VastaaPoista