sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Oldenhäuser Lihapatee ja Maalaislihapatee




Pateiden hinta oli naurettavan halpa 1,29€ / purkki, joten ajattelin kokeilla. Kotimatkalla kuvittelin itseni takkatulen ääreen nauttimaan herkuistani teekupposen kera. Astellessani huolettomana syksyisten lehtien lomassa en osannut vielä aavistaa millaisia kauhuja joudun kokemaan. Ennen purkkien avaamista oletin Maalaislihapateen maun olevan lähellä armeijan sissipakkauksen pateita. Lihapateen väri taas antoi jotain osviittaa tulevasta.

Miehistö! Purkit auki! Fenderit veteen!

Maalaislihapatee


"Emmä tiedä et yllätyiks sä,
mut mä yllätyin!"
Maalaislihapateen avaaminen ei sinällään aiheuttanut traumoja. Massa oli hieman kokkareisempaa kuin olin kuvitellut, ja pinnalla oli kahden millimetrin paksuinen läpinäkyvä kalvo, mutta kaiken kaikkiaan tuote vaikutti syötävältä. Haarukka käteen ja suuhun.

Patee maistui, tuoksui, ja tuntui nöttkötiltä. Yllättävää oli myös se, että kaikesta huolimatta mössö maistui hapankorpun päällä ihan hyvältä. Ei tätä voi kuitenkaan kenellekkään normaalille ihmiselle suositella.  

Arvosana: 2 tähteä
Lidled In suosittelee: Hapankorpun kanssa
Hinta: 1,29€
Ostanko uudelleen: en osta

Lihapatee


"Herra tuomari, arvoisat valamiehet,
Todistuskappale A"
Lihapateen avaamisen jälkeen oli tarkistettava tuotteen päiväys, ja pakkauksen kunto. Ei, tuote ei ollut viallinen, se ihan oikeasti näyttää tukkeutuneesta rasvaviemäristä kaivetulta. Maku ei ollut yhtään parempi. Jännän makuisten lihapalojen sekaan oli nimittäin lisätty mausteeksi runsaasti peukalon pään kokoisia laardin paloja. Laardi maistui juuri siltä miltä se näyttää. Puolikkaan haarukallisen jälkeen päätin, että pateeta oli maisteltu riittävästi yhtä testiä varten. Joskus on tullut huumorimielessä maistettua koiran- ja kissanruokaa, ja tämä sijoittuu jonnekkin näiden välimaastoon. Lähes täysi purkki odottaa ottajaansa jääkaapin nurkassa, tulkaa hakemaan. Yhteystiedot voin laittaa sähköpostilla.


Arvosana: 1 tähti
Lidled In suosittelee: ei suosittele
Hinta: 1,29€
Ostanko uudelleen: en osta

Juna tulee!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti