torstai 7. helmikuuta 2013

Kartanon porsaanfilee: Paahdettu valkosipuli ja Mustapippuri

Alkutilanne


Valkosipuli
Löysin alennushyllystä porsaanfileepaketit törkyhalvalla, joten siirryin tuttuun tapaan arvosteluhommiin. Silmämääräinen tarkastelu paljasti, että tuote oli yllätyksettömästi valmistettu ulkofileestä, eli arvokkaammat ruhonosat oli säästetty Helsingin herrojen pitopöytiin. Silmään osui myös paahdetun valkosipulin makuisen possun päällä oleva humus, joka pakkauksen mukaan koostui korppujauhosta ja mausteista.  

Pakkauksen avaaminen


Pakkauksen avattuani ryhdyin maistelemaan porsaita. Liha oli oikein mehukasta ja maukasta. Myös sipulipossun kuori osoittautui maukkaaksi. Pelkältään leikkeleiden aromi oli melko tymäkkä, mutta ruisleivän päällä porsaat toimivat erinomaisesti. 

Mustapippuri

Yhteenveto

Gotleriin kyllästyessä Kartanon porsaanfileet toimivat ylellisenä vaihtoehtona leivänpäällysteeksi. Jos aseella uhattaisiin, joutuisin tunnustamaan, että paahdetun valkosipulin makuinen possu oli hieman teollisen makuista, ja mustapippurilla maustetussa versiossa taas oli hieman liikaa mustapippuria makuuni (Valion Mustapekka-juuston verran). Hinta-laatusuhde tuotteessa on kuitenkin lyömätön.


Arvosana: 3,5 tähteä
Ostanko uudelleen: Ostan
Lidled In suosittelee: Ruisleivälle
Hinta: 2,25/ 150g
Hinta-laatusuhde: 4

3 kommenttia:

  1. ei iske minun makuuni,suorastaan huonoa on,liian suolaista ja teollista sontaa

    VastaaPoista
  2. Sisältää aivan kamalasti lisäaineita ja aromeja. Ihan täyttä teollista skeidaa. En olisi ostanut jos olisi ollut silmälasit mukana kaupassa. Tuoteseloste on niin pienellä kirjoitettu, että ei näe kunnolla edes laseillakaan.

    VastaaPoista
  3. Hei!Olen ostanut monasti teidän tuotteitanne,mutta tämä leikkele tuotti pettymyksen,leikkelin saksilla läskireunat pois.Entinen valkosipuli reunus oli hyvä. Tätä en osta.

    VastaaPoista