lauantai 12. huhtikuuta 2014

OceanSea Gravadlax- with a sachet of dill & mustard sauce


Kevät ja kalastus ovat taas kaikkien huulilla ja kuolana suupielessä. LidledInin toimitus kaivoi lompakon kauniiseen käteensä ja marssi lähimmän Lidlin kalatiskille. Nälkä oli kova ja vaihtoehdot vähissä. Mukaan tarttui jälleen kerran norjalaista jalokalaa: OceanSean Graavilohta. 
"Siis raakaa kalaa? Hyi hitto!"
Graavilohi on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat hyviä omega-3 rasvahappoja lautaselleen ilman työlästä ja aikaa vievää kypsennysprosessia. Kannen alla lepää 175 grammaa herkkua, joka sopii nautittavaksi niin ruisleivän, kuin keitinperunoidenkin kanssa, eikä itseään kunnioittava kalamies muita lisukkeita tarvitsekaan. Paketti aukesi kätevästi vakuumikannen kulmasta vetämällä. (NOT!)

Lohi oli hyvää, kuten aina. Ruisleivän päälle laitettiin lisäksi voita, sitruunaa ja tilliä. Lidlin graavilohi ei juuri eroa muista kaupallisista graavilohista. Toki tuoreesta lohesta itse tehty ja rantahiekassa fermentoitu kala on aivan omaa luokkaansa, mut hei! ei kaikkee tarvii tehdä ite!

OceanSea Graavilohen ostaja saa bonuksena kastikkeen, joka pienen etsiskelyn jälkeen löytyi lohen alla olevan levyn alta. Piilopaikka herätti testiryhmässä epäilyksiä, joten sinappikastiketta kokeiltiin vain yhteen viipaleeseen. Kastike oli makeaa, etikkaista ja sinappista. Lohen kanssa kastike muodosti sinappisilliä läheisesti muistuttavan yhdistelmän, joka ei ollut testiryhmän mieleen. Kannattaa suosiolla säästää tällaiset hömpötykset joulusillien kastikkeeksi, tai antaa naapurille. Kala oli hyvää ja sitä kannattaa syödä. 


Arvosana:  4 Tähteä
Ostanko uudelleen: Ostan
Lidled in suosittelee: Ruisleivän päälle

Hinta: 2,99/175g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti