keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Livergy Socks- Lidl sukat!


"Upeat sääret!- Kiitos!"

Lisätietoja
Noin kuukausi sitten aloin ounastella talven tuloa ja päätin investoida uusiin sukkiin. Luonnollisesti suuntasin lähimpään Lidl- myymälään, sillä hankin muutkin tarvikkeeni sieltä. Kuvassa olevat sukat irtosivat edulliseen hintaan- kolme paria neljällä eurolla. Muita sukkia ei hyllyssä ollut, enkä muita olisi tarvinnutkaan.

Lujaa laatua Livergy!


Sukissa on "oikein muotoiltu kantapää ja pehmeä ribbireuna". Ribbireunasta en tiedä mutta ensivaikutelma oli että sukat istuvat erinomaisesti. Kantapää on kuin onkin hyvin muotoiltu ja varpailla on sopivasti tilaa hengittää. Varpaiden alle ei kuitenkaan aluksi päässyt muotoutumaan ikävää pussia, joka on usein vaivana muissa halpissukissa. Sukkiin on lisätty 1 prosentti Lycraa, joka on kuuluisa siitä että se voi venyä viisi kertaa oman pituutensa ja palata jälleen lähtöpisteeseensä. Pääraaka-aineena on käytetty polyesteriä ja puuvillaa mikä ei vaellusfoorumeiden mukaan ole paras mahdollinen materiaali. Pohjan materiaalina käytettyä Plyyshiä käytetään muuten myös nappisilmä- Ladan sisustuksessa. Sukkia tuli kokeiltua kuntosalilla ja yökerhoissa, joissa ne keräsivät denim-henkisellä kuosillaan runsaasti hyväksyviä katseita.

Sukka pois!


Kuukauden ahkeran testaamisen jälkeen on todettava, ettei alun positiivinen vaikutelma kantanut kovin pitkälle. Eivät sukat ihan surkeat ole, mutta samaa laatua kuitenkin kuin markettien Pumat ja Niket. Hintatasoltaan Livergyt ovat kuitenkin hieman halvemmat, joten ihan hyvä ostos.


Arvosana:  3 Tähteä
Ostanko uudelleen: Ostan
Lidled in suosittelee: Livergy-sukat jalkaan, linnaan Salen kaa, jos et käytä näit aa, varmasti paleltaa.
Hinta: 3,99€ / pkt / 3 paria sukkia



2 kommenttia:

  1. Just oon toivonu lahjaks sukkia että kiitti vaa vinkistä! Harmi ettei Lidsu! oo aina ennustettava paikka hakea kamaa, kun siellä on tarjolla mitä nyt sattuu olemaan.

    VastaaPoista
  2. Totta turiset! Itsellänikin jäi 14€ vuorelliset kumisaappaat hankkimatta, kun en heti tajunnut napata niitä matkaan. Toivotaan että Lidl ottaa Livergyt vielä joskus uudestaan valikoimiin jotta sinullakin on mahdollisuus hankkia sellaiset.

    VastaaPoista